۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۱:۳۲
يکشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۷
کد خبر: ۹۷۳۲۸
وزیر کشور:

هر زمان که دشمن احساس کرده فاصله مردم با ساختار سیاسی کشور زیاد شده، طمع کرده | همه ما، چه در تحلیل، چه در عملکرد و چه در رفتار با مردم، باید شجاعت پذیرش اشتباهاتمان را داشته باشیم

هر زمان که دشمن احساس کرده فاصله مردم با ساختار سیاسی کشور زیاد شده، طمع کرده | همه ما، چه در تحلیل، چه در عملکرد و چه در رفتار با مردم، باید شجاعت پذیرش اشتباهاتمان را داشته باشیم
وزیر کشور با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی گفت: بی‌تردید یکی از محاسبات غلط دشمن در این حمله، امید به نبود انسجام داخلی و شکل‌گیری ناآرامی‌ها بود که خوشبختانه ناکام ماند.

به گزارش فراز به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی وزارت کشور، اسکندر مومنی وزیر کشور در نشست  «احزاب و فعالان سیاسی با موضوع تحولات اخیر کشور» ضمن خیرمقدم به شرکت‌کنندگان گفت: این جلسه با دو هدف اصلی، یعنی قدردانی از همبستگی و یکپارچگی ایجادشده در برابر تجاوز دشمن و لزوم حفظ و ارتقاء این انسجام برگزار شده است.

مومنی با بیان اینکه برنامه‌ریزی دشمن در دو محور بود، گفت: محور اول، دامن‌زدن به نارضایتی‌های مردم و تحریک اعتراضات مردمی و دیگری ایجاد ناامنی از طریق مرزها و گروه‌های ضدانقلاب؛ اما مردم عزیز ما با وجود برخی گلایه‌مندی‌ها و مشکلات، با همه وجود انسجام خود را نشان دادند.

وی ضمن تقدیر از همه فعالان حوزه امنیت اظهار کرد: در جلوگیری از ایجاد ناامنی، هم دستگاه‌های امنیتی، هم نیروی انتظامی و هم دولت اقدامات موثری انجام دادند؛ رویکرد دولت وفاق ملی در چینش‌ها و انتصابات، به‌ویژه در استان‌های حساس برای ایجاد زمینه انسجام ملی بسیار موثر بود.

وزیر کشور تصریح کرد: میزان ناامنی‌های عمومی در برخی استان‌های حساس کشور در مدت جنگ تحمیلی ۱۲ روزه حتی نسبت به مدت‌های پیش از آن کاهش محسوسی یافت و این نتیجه رویکرد دولت در استفاده از همه ظرفیت‌ها و ایجاد فرصت برابر برای همه اقوام و گروه‌ها بود.

وی ضمن تاکید بر حساب ویژه‌ای که رژیم صهیونیستی بر ناآرامی‌های داخلی باز کرده بود گفت: از حملات هدفمند به مراکز پلیس و زندان‌ مشخص بود هدف دشمن، ایجاد ناآرامی داخلی و ایجاد بی‌ثباتی است اما دولت با تقسیم کار مناسب و برنامه‌ریزی دقیق، آرامش را حفظ کرد؛ در همین راستا خدمات عمومی و رسیدگی به نیازهای فوری در اولویت قرار گرفت.

وی در خصوص عملکرد دولت و استانداران گفت: وزرا در مرکز و استانداران در استان‌ها از نخستین ساعات پس از حمله، فعال شدند؛ جلسات شورای تأمین و ستاد تنظیم بازار برگزار شد و همه مسئولان با روحیه‌ای بالا در صحنه بودند.

وی با اشاره به وجود برخی اختلاف نظرها در مسائل اجتماعی گفت: وقتی پای ایران در میان است، مردم با یکپارچگی واکنش نشان می‌دهند؛ این روحیه در موسیقی، فرهنگ، تاریخ و ادبیات ما نیز تجلی دارد. بسیاری از قطعات موسیقی میهنی نیز بارها شنیده می‌شود و همچنان حس تازگی و امید می‌دهد.

وزیر کشور در پایان با بیان اینکه رژیم‌ صهیونیستی به تعهدات خود پایبند نیست، گفت: نیروهای مسلح در اوج آمادگی است  اما حفظ همبستگی اجتماعی ضروری و بر عهده ما است.

تاکید زینی‌وند بر لزوم حفظ و تقویت انسجام ملی امروز کشور

علی زینی‌وند معاون سیاسی وزیر کشور ضمن تسلیت ایام محرم و گرامیداشت یاد شهدای تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی ازجمله مردم، فرماندهان و دانشمندان گفت: رویکرد دولت از ابتدا بر مبنای وفاق ملی شکل گرفته است، این نگاه پیش از وقایع اخیر هم وجود داشته و دولت بر اصول تعامل و همفکری با همه گروه‌ها و صاحب‌نظران پایبند بوده است.

وی افزود: از ابتدای دولت تاکنون جلسات متعددی با احزاب و دانشگاهیان برگزار شده و ما خود را در بسیاری از زمینه‌ها ملزم به استفاده از نظرات دلسوزانه و کارشناسانه احزاب دانسته‌ایم.

زینی‌وند با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، گفت: همان روز اول، وزیر کشور دستور داد که در راستای انسجامی که در کشور به وجود آمده، برنامه‌ریزی صورت بگیرد و نظرات دلسوزانه گروه‌ها، مردم، دانشگاهیان و نخبگان اخذ شود تا بتوانیم این انسجام ملی را حفظ و تقویت کنیم.

معاون سیاسی وزیر کشور تأکید کرد: وزارت کشور به دنبال فهم درست و واقعی از شرایط فعلی کشور و انسجام شکل‌گرفته است. تبیین این انسجام نباید با واقعیت دل مردم در تضاد باشد؛ مردمی که مقابل تجاوز رژیم صهیونیستی ایستادند نشان دادند که مهم‌ترین مؤلفه قدرت ما هستند.

وی خاطرنشان کرد: هر زمان که دشمن احساس کرده فاصله مردم با ساختار سیاسی کشور زیاد شده، طمع کرده است. تجاوز اخیر نیز بر اساس همین طمع و برداشت غلط از هویت ایرانیان انجام شد.

زینی‌وند تأکید کرد: ما باید رو به آینده نگاه کنیم. البته همه ما، چه در تحلیل، چه در عملکرد و چه در رفتار با مردم، باید شجاعت پذیرش اشتباهاتمان را داشته باشیم. اگر بررسی کنیم، به همه گروه‌ها انتقاداتی وارد است، مهم آن است که به جای مقصریابی با استفاده از انسجام ملی، به‌سوی ساختن آینده‌ای بهتر که مردم آن را تدوین می‌کنند، حرکت کنیم.

در این نشست تعدادی از فعالان سیاسی دیدگاههای خود را درباره مسائل کشور بیان کردند.

تاکید بر اصلاح برخی روش‌های حکمرانی، تاکید بر همبستگی بی‌نظیر ملی و اتحاد اقوام، مذاهب و گروه‌های سیاسی، لزوم شمول همه ایرانیان در دایره سیاسی، اجتناب از دوقطبی‌سازی ایرانیت و اسلامیت، لزوم استفاده از ظرفیت همدلی ایجادشده پس از تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی، شناسایی جنبه‌های مختلف نفوذ، تجلیل از نقش بی‌بدیل رهبری در اداره جنگ، قدردانی از تلاش‌ها و برنامه‌های دولت و نیروهای مسلح در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، لزوم نگاه آسیب‌شناسانه و شناسایی نقاط ضعف، لزوم تغییر رویکرد اجتماعی و حفظ بیش‌ازپیش کرامت مردم از جمله محورهای مطرح شده در این نشست بود.

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی